Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Mies, joka istutti puita" by Jean Giono " Book PDF Kindle ePub Free

Mies, joka istutti puita

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Mies, joka istutti puita
  • Author : Jean Giono
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 34404 KB

Description

« - Jotta ihmisen luonne paljastaisi todella poikkeuksellisia ominaisuuksia, on oltava onni, jotta hän voi tarkkailla toimintaansa monien vuosien ajan. Jos tältä toiminnalta poistetaan kaikki egoismi, jos sitä ohjaava ajatus on vertaansa vailla runsasta, jos on täysin varmaa, ettei se ole etsinyt palkkiota mistään ja että se on lisäksi jättänyt Näkyvien merkkien maailma, yksi on silloin unohtumattoman hahmon edessä ilman virheiden riskiä.

Noin neljäkymmentä vuotta sitten tein pitkän matkan turistien ehdottomasti tuntemattomiin korkeuksiin tällä hyvin vanhalla Alppien alueella, joka saapuu Provenceen.

Tätä aluetta rajoittaa kaakkoon ja etelään Durancen keskiväli Sisteronin ja Mirabeaun välillä; pohjoiseen Dromen yläjuoksulla lähteeltään Dieen; lännessä Comtat Venaissinin tasangot ja Mont Ventouxin juurella. Se sisältää kaikki Basses-Alpes -osaston pohjoisosat, Drômen eteläpuolella ja pienen Vaucluse-erillisalueen. »

Kokoteksti esitetään hakemistolla. Jokainen luku on kuvattu. Pääsanojen "vaikea" tekstin selityssanakirja on myös integroitu (sanasto). On mahdollista lukea tai kuunnella tekstiä, jokaisessa luvussa on musiikkia tai johtava ääni-ilmapiiri.


Free Download "Mies, joka istutti puita" PDF ePub Kindle